Ga naar de inhoud
Home » Coaching

Coaching

Wat is coaching? Coaching is een vorm van begeleiding om je te helpen het beste uit jezelf te halen, om op een positieve wijze gedrag te veranderen door kennis en inzicht, zodat je anders in je leven gaat staan en doelen in je leven kunt bereiken. Coaching is groeien in je eigen ontwikkeling. Het maakt niet uit op welk gebied van je leven zoals opleiding en werk of gezondheid, sociale relaties enz. Door samen een stappenplan te maken zul je merken dat je bij het behalen van iedere stap, groeit en je ook steeds beter in je lijf gaat zitten.

Coaching is geen therapie en niet bedoeld om te werken aan ziekte, het is bedoeld om vooruit te komen in je leven. Soms heb je even hulp nodig op een van je leefgebieden, vaak omdat je blijft hangen in het denken in problemen in plaats van oplossingen. Je leert “omdenken” waardoor je nieuwe mogelijkheden gaat zien en hier naar gaat handelen. Op het moment “oud zeer” uit het verleden naar boven komt, kijken we hier naar, maar blijven hier niet te lang in hangen, je leert hier anders naar kijken zodat je er geen last meer van hebt. Ook leer je hoe je met jouw eigen ego stemmetje kunt omgaan, zodat deze jou niet meer tegen houd je doelen te bereiken
Doordat ik naast coach, hypnotherapeut ben, kan ik bij trauma’s die boven kunnen komen, hiermee met je aan de slag gaan zodat zij jouw coaching proces niet in de weg staan.

Coaching is een cadeautje voor jezelf en het investeren waard!


Geïnteresseerd of meer weten?