Ga naar de inhoud

Even voorstellen

De persoon achter Epione

Mijn naam is Suzanna Grandia

Ik ben opgeleid als Maatschappelijk Werkster en bij verschillende hulpverleningsinstanties werkzaam geweest als begeleidster en ambulant begeleidster. Ik wilde mij verder ontwikkelen om extra technieken in handen te krijgen om mensen met hun probleem te helpen. In 2010 heb ik de NLP-practitioner gedaan en in 2012 de NLP-master.

In 2014 ben ik gestart met de opleiding voor hypnotherapie bij NVTH Opleidingen in Eindhoven (nu HypenZo in Waalre) en in 2018 afgestudeerd als hypnotherapeut om vervolgens te starten met mijn eigen praktijk. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gedaan om mij te verdiepen, zoals de vervolgopleiding EMDR om ook mensen met trauma’s te kunnen helpen.

 

Ik werk eclectisch wat betekent dat ik technieken uit verschillende stromingen en methodieken gebruik. Ik kijk wat het beste aansluit bij de persoon en zijn probleem. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en niet de beperkingen en de oplossing te halen vanuit de persoon zelf omdat iedereen de oplossingen in zich draagt.

Als hypnotherapeut ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten, de NBVH.

Door mij gebruikte technieken / behandelmethoden zijn onder meer hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie, regressietherapie en EMDR. Bij life coaching maak ik gebruik van een zelf coaching model.

U kunt bij mij terecht voor hulp bij o.a. traumaverwerking, rouwverwerking, angsten, stemmingsklachten, psychosomatische klachten, virtuele maagband plaatsen, zelfredzaamheid en zelfverzekerdheid.

Ik hoor graag van je

Kennismaken?

Ik hoor graag van je

Neem contact op