Meteen naar de inhoud
Home » Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Wat klanten over mij zeggen.


Suzanna is een zeer bijzonder, mooi mens en een enorm grote aanwinst voor de ggz.

Rated 5 out of 5
mei 6, 2022

Al jaren volg ik therapie zonder succes. Sinds kort kom ik bij Suzanna. Was ik haar maar jaren eerder tegengekomen. Zij neemt ruimschoots de tijd voor je, je voelt gewoon dat ze je volledig begrijpt en ze is daardoor enorm goed in staat om jou de juiste therapie te bieden. Door haar vele studies is ze bekend met veel therapievormen waardoor ze je nagenoeg altijd wel zal kunnen helpen. Kortom: een grote aanwinst voor de ggz. Suzanna, je bent een prachtmens en wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen.

Evelyn Peeters

Rustgevende ervaring

Rated 5 out of 5
mei 6, 2022

Hele fijne coach met een erg aangename stem om naar te luisteren. Suzanna is een persoon die echt naar je luistert en betrokken is. Ze straalt meteen een gevoel van rust en vertrouwen uit!

Erika

Iedereen gelijk

Rated 5 out of 5
mei 4, 2022

Voor Suzanna is iedereen gelijk en gelijkwaardig. Geen beperkingen, maar mogelijkheden…

Danielle

Super goede en lieve therapeute

Rated 5 out of 5
februari 23, 2022

Na jarenlange “zoektocht” naar een goede therapeute kwam ik uiteindelijk bij Suzanna terecht. Wat een verademing…..na enkele sessies voelde ik me als herboren. Dus lieve mensen, twijfel niet en ga naar Suzanna voor hulp. Zij is een topper!!!!!! Nogmaals heel hartelijk bedankt Suzanna voor je hulp😘

Marlies Maessen

Behandeling dmv hypnotherapie

Rated 5 out of 5
februari 23, 2022

Suzanna neemt je mee op reis door middel van hypnotherapie. Haar stem die krachtig, aangenaam en heel overtuigend is ondersteunt jouw eigen visualisatie. Zodoende voelde ik me helemaal in mijn eigen kracht om het zelfhelende vermogen van mijn eigen lichaam aan te sturen. Hartelijk dank hiervoor!

Alexandra


Zelf insturen

Wil je zelf een beoordeling achterlaten? Gebruik dan onderstaand formulier.