Ga naar de inhoud
Home » Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Wat klanten over mij zeggen.


My last resort and it worked!!!!

mei 27, 2023

I had a sexual problem that many men of my age 70 plus have. However I believed it was in the head not physical. Suzanna coached me and made an Mp3 to listen to and after about 3 weeks the problem was solved perfectly to my satisfaction and that of a lady friend. I would always recommend Suzanna for these types of problems

Andy Harvey

Ik heb mijn antwoorden gevonden

april 3, 2023

Ik kwam bij Suzanna voor rouwverwerking. Bij de eerste kennismaking voelde ik dat zij oprecht geïnteresseerd in mij was. We kozen samen voor hypnotherapie.

Suzanna kreeg mij met gemak onder hypnose. Ik heb vier sessies gehad die elke keer werden afgestemd op het moment. Ik mocht diep graven in mijn onderbewust zijn. Ik leerde dat ik met bepaalde personen een les te leren had en dat een ontmoeting onvermijdelijk was. Daarnaast heb ik stukken met de ander kunnen uitpraten. Dit alles maakt dat ik nu meer heb kunnen loslaten en kan accepteren. Suzanna ik zou je wederom opzoeken voor een ander vraagstuk. Bedankt voor alles!

Marissa

Ik heb mijn antwoorden gevonden

april 3, 2023

Ik kwam bij Suzanna voor een stukje rouwverwerking. Bij de eerste ontmoeting voelde ik meteen dat zij oprecht in mij geïnteresseerd was. We kozen voor hypnotherapie. Elke sessie werd afgestemd op het moment. Suzanna bracht mij met gemak onder hypnose en ik heb diep in mijn onderbewustzijn mogen graven. Belangrijk voor mij ook dat ik, tijdens hypnose, bepaalde stukken met de ander kon uitpraten. Accepteren dat de ander in mijn leven hoorde te zijn om nog een les te leren. Dit alles heeft mij een stuk meer rust gebracht en helpt mij loslaten. Ik zou Suzanna wederom opzoeken bij een ander vraagstuk.

Lieve Suzanna, dankjewel!

Marissa

Geweldig persoon en effectieve therapie

december 9, 2022

Ongeveer 3 maanden geleden heb ik kennis mogen maken met Suzanna. Ze wist mij direct op mijn gemak te laten voelen. Ik heb haar hulp gezocht wegens chronische depressie. Ik dacht dat hypnotherapie goed bij mij zou passen maar op advies van Suzanna zijn we eerst begonnen met EMDR. Dit had ik zelf nog niet eerder overwogen maar na het kennismakingsgesprek had ik zo’n goed gevoel bij Suzanna dat ik haar advies zonder twijfel heb opgevolgd. Mijn behandeling is nog niet klaar maar elke sessie heeft een merkbaar positief effect. Ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn herstel. Iets wat ik jarenlang niet heb gehad. Ik ben Suzanna nu al heel dankbaar voor alle hulp en zal haar aan iedereen aanbevelen. Ik kan haar niet anders omschrijven dan een geweldig persoon

Kelly van Wanrooij

Creëert rust

november 5, 2022

Suzanna weet goed rust te brengen ondanks allerlei gebeurtenissen en persoonlijke omstandigheden. Andere inzichten verschijnen die ik anders niet of moeilijker had kunnen zien. En dit helpt mij om negatieve dingen om te zetten naar positieve dingen.

Stefan


Zelf insturen

Wil je zelf een beoordeling achterlaten? Gebruik dan onderstaand formulier.